Een operational lease voor een elektrische wagen

Een operational lease voor een elektrische wagen

Hou je van autorijden, maar ook van je portemonnee? Dan is operational lease een prima product voor jou! Met de voordelen van een operational lease profiteer je immers van de laagst mogelijke leaseprijzen, zonder bang te hoeven zijn voor onverwachte bijkomende kosten. En heb je daarnaast ook nog hart voor het milieu? Dan kies je voor een lease voor een elektrische wagen. 

Lease je een elektrische auto, dan kan je onbezorgd zo veel rijden als je wilt: je hoeft niet bang te zijn om het milieu extra te belasten. Ook profiteer je, door een elektrische wagen te leasen, van een zo laag mogelijke prijs per kilometer. De brandstofkosten zijn uiteraard nihil en tegenwoordig heeft u de keuze uit diverse aantrekkelijke modellen.

Waar je op moet letten wanneer je kiest voor operational lease

Wanneer je een elektrische auto aanschaft door middel van een operational lease, moet je er rekening mee houden dat je natuurlijk ook een laadvoorziening moet hebben. Veel leasemaatschappijen die elektrisch auto’s aanbieden, hebben verschillende laadmogelijkheden in hun pakket. Aan jou als klant de taak om te kiezen voor een pakket waarbij je thuis je auto kunt opladen, of waarbij je dit moet doen op een publieke locatie. In het laatste geval krijg je de beschikking over een zogenoemde travelcard, waarmee je eenvoudig kunt ‘inpluggen’ op openbare laadlocaties. Dit is een prima optie voor mensen die het geen probleem vinden om hun auto niet thuis te kunnen laden. Wil je wél kunnen laden terwijl je slaapt, tv kijkt of een stogzuiger door de kamer jaagt, dan zal je moeten kiezen voor een pakket waarmee je de plaatsing en het onderhoud voor een laadvoorziening voor thuis regelt. Let hierbij ook op de garantievoorwaarden: hoe snel kan een monteur in geval van storing bij jou thuis zijn? Je hebt immers weinig aan een elektrische auto die drie dagen aan de kant staat omdat je laadstation in storing ligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*